Termeni și condiții de utilizare www.formula4.ro

Site-ul www.formula4.ro este proprietatea CipS Digital Communication. Acest document stabileste termenii si conditiile in care puteti utiliza site-ul www.formula4.ro, numit generic in continuare si "site-ul". Email contact: office@formula4.ro.

Accesul si utilizarea site-ului www.formula4.ro se face sub autoritatea acestor reguli, in termenii si conditiile de mai jos. Utilizarea site-ului, logarea si accesul la servicii presupune implicit acceptarea acestor termeni si conditii, cu toate consecintele care decurg din acceptarea acestora.

 

ACCES

Scopul permis pentru utilizarea acestui site este obtinerea de informatii online.

Pentru a obtine acces la site, si deci la serviciile si informatiile puse la dispozitie prin el, trebuie sa obtineti acces la World Wide Web, direct sau cu ajutorul altor dispozitive prin care se pot accesa servicii Internet, platind orice taxa asociata cu acest acces. In plus, trebuie sa aveti la dispozitie tot echipamentul necesar pentru a realiza aceasta conexiune la World Wide Web, inclusiv un computer si un modem sau alt echipament de acces.

Formula4 nu isi asuma responsabilitatea pentru securitatea acestui site sau a liniei dvs. de comunicare cu acesta.

Prin termenul "utilizator" al acestui site se intelege orice persoana fizica sau juridica care va accesa acest site.

 

DREPTURI DE AUTOR, MARCA SI PROPRIETATE INTELECTUALA

Compania detinatoare ofera acces liber la site-ul www.formula4.ro si va autorizeaza sa vizualizati, imprimati si sa transmiteti informatii existente pe site doar in scopuri personale, noncomerciale.

Toate drepturile patrimoniale de autor pentru informatiile existente pe acest site sunt detinute de Formula4 sau de partenerii sai. Niciun material editorial (text) de pe acest site (produs de angajati, colaboratori sau afiliati ai Formula4) nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara permisiunea anterioara explicita, prin acord scris cu compania detinatoare sau partenerii sai.

Aceasta regula se aplica si in cazul materialelor editoriale de tip video sau audio, produse de catre Formula4 si expuse pe site.

Continutul acestui site, textele, grafica, fotografiile, software-ul, logo-urile si orice alte materiale prezente pe site sunt protejate de legea dreptului de autor si sunt proprietatea Formula4.

Formula4 sau terte parti pot furniza autorizat, prin intermediul site-ului, legaturi ("link"-uri) catre alte pagini sau resurse World Wide Web. Formula4 nu garanteaza, nu este si nu poate fi facut responsabil in niciun fel de disponibilitatea acestora, de forma, continutul, publicitatea, produsele sau alte materiale disponibile pe site-urile respective.Formula4 nu va fi responsabil sau pasibil de a plati despagubiri, direct sau indirect, pentru orice paguba sau pierdere cauzata sau presupusa a fi fost cauzata de sau in legatura cu folosirea sau increderea in informatiile, continutul, bunurile sau serviciile puse la dispozitie de site-urile respective.

Reproducerea, copierea, multiplicarea, vinderea, revinderea sau exploatarea unei parti a serviciilor, accesul sau folosirea serviciilor sau informatiilor puse la dispozitie de Formula4 prin intermediul site-ului intr-un mod care violeaza legislatia romaneasca sau internationala in materie de drept de autor si proprietate intelectuala, implica raspunderea civila sau penala pentru astfel de actiuni.

Formula4 isi rezerva dreptul de a impiedica prin orice mijloace accesarea si utilizarea acestui site daca exista dovada ca scopul este distrugerea sau alterarea site-lui, a continutului sau securitatii acestuia sau incercarea de a ataca sau discredita compania sau partenerii sai, produsele, serviciile si angajatii acestora si de a de solicita sanctionarea conform legislatiei in vigoare a persoanelor implicate.

Orice eventual litigiu in legatura cu acest site este de competenta instantelor de drept comun din Romania.

 

REGULI DE UTILIZARE

Nu sunt permise:

 • copierea, multiplicarea, distribuirea, arhivarea sau pastrarea, prin orice mijloace, inclusiv electronice, magnetice sau computerizate, a materialelor si informatiilor existente pe acest site, asupra carora Formula4 detine in exclusivitate toate drepturile de autor;
 • incercarea de a interveni, prin orice mijloace, in continutul acestui site, stergerea sau modificarea prin orice mijloace a materialelor si informatiilor publicate, sau incercarea de a actiona in acest scop;
 • incercarea de a scana, sonda sau a testa vulnerabilitatea oricarui sistem din site-ul Formula4 fara autorizatie;
 • incercarea de a interveni in functionarea serverelor de hosting Formula4 prin orice mijloace, inclusiv atacarea acestora prin "flooding" sau "DOS".
 • folosirea oricaror adrese de e-mail publicate prin intermediul site-ului pentru distribuirea lor pe liste de mailing sau pentru trimiterea de e-mailuri comerciale ("spamming") sau pentru orice alt scop in afara de trimiterea de e-mailuri personale justificate, fara acordul scris al posesorilor acestor adrese.

Violarea oricarei dintre aceste reguli atrage dupa sine raspunderea civila sau penala. Compania detinatoare a site-ului va investiga faptele care implica asemenea incalcari, cooperand cu autoritatile pentru prevenirea sau impiedicarea unor astfel de incalcari.

 

DISPONIBILITATEA SERVICIULUI

Formula4 isi rezerva dreptul de a modifica sau de a intrerupe, temporar sau permanent, partial sau in totalitate, serviciile puse la dispozitie prin intermediul acestui site, cu sau fara o notificare prealabila.

Formula4 nu este raspunzator fata de utilizator, orice terta persoana fizica sau juridica sau institutie pentru modificarea, suspendarea sau intreruperea serviciilor disponibile prin intermediul site-ului.

Formula4 poate schimba in orice moment continutul si conditiile de folosire a site-ului. Noile conditii devin valabile in momentul in care au fost facute publice prin inscriere in acest site si nu au caracter retroactiv.

 

ABSOLVIREA DE RASPUNDERE

Acceptand sa utilizati acest site, declarati in mod expres si implicit ca intelegeti ca sunteti de acord cu urmatoarele:

 • utilizarea site-ului se face pe propria raspundere. Formula4 se absolva in mod expres de toate raspunderile de orice fel, exprimate direct sau indirect, inclusiv, dar nu limitat la, garantiile indirecte de vanzare sau conformitate cu specificatiile pentru un anume scop.
 • Formula4 nu ofera nici o garantie ca:
 • informatiile vor implini toate cerintele dumneavoastra
 • serviciile vor fi neintrerupte, la timp, sigure sau fara erori
 • rezultatele ce se vor putea obtine din folosirea informatiilor site-ului vor fi corecte sau de incredere
 • calitatea oricaror produse, servicii, informatii sau altor materiale cumparate sau obtinute de dumneavoastra prin intermediul site-ului, va satisface toate cerintele
 • orice eroare de program va fi corectata.

Utilizatorul este singura persoana responsabila de eventualele distrugeri cauzate sistemelor de calcul sau retelei de pe care acceseaza site-ul sau de orice alte pierderi de date, care ar putea fi rezultatul descarcarii de informatii si servicii din continutului site-ului.

Niciun sfat sau alte informatii orale sau scrise, obtinute de la site-ul Formula4 sau prin intermediul serviciilor site-ului, nu constituie o garantie, daca nu este stipulata expres in Termenii si conditiile de utilizare.

 

LIMITAREA RASPUNDERII

Formula4 nu va fi raspunzator pentru niciun fel de pagube directe, indirecte, accidentale, speciale, inclusiv, dar nu limitat la, pagube pentru pierderi de profit, bunavointa, posibilitatii de folosire, date sau alte pierderi intangibile sau incomensurabile rezultand din:

 • utilizarea sau imposibilitatea utilizarii informatiilor site-ului;
 • costul procurarii de bunuri sau servicii complementare rezultand din orice bunuri, date, informatii sau servicii achizitionate sau obtinute, mesaje primite, tranzactii incepute prin/ de pe site-ul Formula4;
 • acces neautorizat la, sau deteriorarea transmisiilor sau datelor utilizatorului;
 • declaratii sau actiuni ale oricarei terte parti asupra serviciilor site-ului;
 • orice alta problema legata de serviciile site-ului.

Daca se considera ca orice material pus la dispozitie pe site, postat de Formula4, de catre terti sau utilizatori, violeaza drepturile de autor sau orice alte legi in vigoare, este necesara semnalarea acestei situatii la adresa office@formula4.ro

Pentru sectiunile site-ului care pot cuprinde opinii ale specialistilor sau comentarii ale cititorilor, raspunderea asupra continutului opiniilor revine in intregime autorilor acestora. Formula4 isi rezerva dreptul de a nu face publice acele opinii care contravin termenilor si conditiilor de utilizare sau pe care le considera daunatoare, sub orice forma, propriei imagini, partenerilor sau tertilor.

Acest site este oferit in aceasta forma fara alte garantii.

Formula4 nu este si nu poate fi facut responsabil pentru nepotriviri, indisponibilitati sau alte defecte ale acestui site sau ale continutului sau.

 

CONFIDENTIALITATE SI INFORMATII PERSONALE

Informatiile personale puse la dispozitia site-ului Formula4 pentru a putea primi sau utiliza unele servicii sunt protejate in conditiile legii Legea 677/2001.

Prin completarea campurilor din formularele de inregistrare on-line utilizatorii sunt de acord ca datele personale pe care le inregistreaza sa intre in baza de date Formula4 si sa primeasca mesaje cu privire la cu privire la produse si servicii, promotii, concursuri sau orice alte actiuni editoriale si de marketing desfasurate in viitor de catre Formula4 si de partenerii sai agreati.

Dupa completarea formularului de inregistrare, utilizatorul are la dispozitie un cont pentru utilizarea serviciilor. Utilizatorul este in intregime responsabil pentru pastrarea confidentialitatii asupra parolei asociate accesului la serviciile www.formula4.ro, conditionate de logare.

Utilizatorul este in intregime responsabil de toate informatiile care sunt facute publice din contul sau. In cazul accesarii neautorizate a contului de catre terte persoane, Formula4 nu isi asuma nicio responsabilitate fata de consectintele care pot aparea.

La solicitarea explicita a utilizatorului adresata la office@formula4.ro, compania detinatoare se obliga sa rectifice, actualizeze, blocheze, stearga sau transforme in date anonime si sa inceteze prelucrarea datelor personale ale utilizatorului, in mod gratuit, datele personale conform dispozitiilor Legii nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

Formula4 se obliga sa nu faca publica adresa de e-mail a utilizatorilor si sa nu o dezvaluie unei terte parti, daca aceasta nu se afla intre partenerii agreati in mod expres, in afara cazului in care acest lucru este necesar pentru a respecta legea si/sau procedurile judiciare.

Formula4 nu raspunde de atacurile avand ca scop furtul sau vandalismul si care ar putea conduce la dezvaluirea sau compromiterea datelor.

Formula4 nu-si asuma niciun fel de responsabilitate pentru situatiile in care utilizatorul isi publica adresa sau orice alte date personale, din proprie initiativa, intr-un mesaj public, pe oricare dintre paginile site-ului.

Identitatea utilizatorilor nu va fi dezvaluita in cazul in care, prin informatiile postate, acestia ar putea fi pusi pericol. La inregistrare, utilizatorii au posibilitatea sa aleaga numele de utilizator (username) si parola (password). Utilizatorii accepta sa nu imprumute niciodata parola (password) unui alt utilizator, pentru propria protectie si pentru validitatea informatiilor transmise. De asemenea, accepta sa nu utilizeze niciodata parola altui membru pentru a posta mesaje.

www.formula4.ro foloseste "cookies" pentru a identifica utilizatorii. Acestea nu contin niciun fel de date personale ale utilizatorului si nu prezinta risc in cazul in care sunt interceptate de terte parti. Daca browser-ul este configurat sa nu le accepte, anumite pagini pot sa nu functioneze partial sau in totalitate.

Formula4 isi rezerva dreptul de a modifica, revizui, completa aceste reguli in orice moment. Orice modificare va fi facuta publica in aceasta pagina si va intra efectiv in vigoare din momentul postarii ei pe site.

 

REGULI SI CONDITII DE PARTICIPARE la discutii/comentarii pe site-ul www.formula4.ro

Utilizarea site-ului www.formula4.ro, accesul si logarea si postarea de comentarii presupun implicit acceptarea de catre utilizatori a urmatorilor termeni si conditii, cu toate consecintele care decurg din acceptarea acestora:

Este interzisa postarea materialelor abuzive, vulgare, scrise cu ura sau cu resentimente fata de un alt membru al site-ului, care sa contina amenintari sau sa violeze intimitatea, viata privata a cuiva sau care incalca legea.

Este interzisa postarea materialelor pentru care utilizatorii nu detin drepturile legale de autor (copyright) sau nu au incuviintarea proprietarului pentru a utiliza materialul. Sunt interzise spamul, invazia de mesaje, reclama, scrisorile in lant, schemele piramidale si orice alte solicitari de acest tip.

Sunt interzise mesajele cu caracter xenofob sau rasist mesajele obscene si orice linkuri catre site-uri cu caracter pornografic.

Mesajele postate nu sunt monitorizate in fiecare secunda si, in consecinta, Formula4 nu isi asuma responsabilitatea pentru continutul lor.

Formula4 isi rezerva dreptul de a sterge continutul discutabil, intr-un timp rezonabil, iar daca se considera necesar va fi interzis accesul utilizatorului respectiv. Acesta va fi un proces manual, astfel incat nu va fi posibila sa stergerea sau modficarea mesajelor instantaneu.

Avertisment: utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate, cu exceptia mesajelor trimise direct moderatorului sau administratorului.

Identitatea utilizatorului, in cazul in care acesta aduce informatii care l-ar putea pune cumva in pericol, va fi protejata. La inregistrare, utilizatorul are posibilitatea sa isi aleaga numele de utilizator (username). Utilizatorul accepta la crearea contului sa furnizeze date personale reale, corespondente cu identitatea sa din viata de zi cu zi. In cazul suspiciuni asupra acuratetii acestor date, Formula4 isi rezerva dreptul de a sterge numele de utilizator si de a suspenda serviciile aferente, cu sau fara notificare prealabila. Cu acest cont de utilizare, participantul la forum accepta sa nu imprumute niciodata parola (password) unui alt utilizator, pentru propria protectie si pentru validitatea informatiilor transmise. De asemenea, accepta sa nu utilizeze niciodata parola altui membru pentru a posta mesaje sau pentru a naviga in acest site.

Utilizatorul trebuie sa ia in considerare ca, ori de cate ori posteaza un mesaj, adresa sa de IP este inregistrata pentru cazul in care se va interzice accesul la site-ul Formula4 (sau va fi contactat providerul de servicii Internet). Acesta masura va fi luata numai in cazul constatarii unei violari grave a acestei intelegeri.

Administratorii site-ului isi rezerva dreptul de a sterge orice mesaj si de a interzice accesul la Formula4 oricarui utilizator care nu se supune acestor conditii.