Formula de Promovare in Marketing Online constă într-un set de 6 workshop-uri de implementare a campaniilor de promovare online prin Facebook & Instagram Ads și Google Search, Google Display sau YouTube Ads. Modulul creează setul de competențe necesare setării, implementării, monitorizării și optimizării profesioniste a campaniilor de media.

Pentru cine este potrivit

Sesiunile de Implementare de Facebook & Google Ads acoperă informații utile specialiștilor de marketing online din companii sau agenții care implementează practic (execută) campaniile de promovare pe fiecare platformă și antreprenorilor care se implică activ în dezvoltarea campaniilor pentru business-urile proprii.

Cursuri din modul

Formula de promovare prin Facebook & Instagram Ads

Formula de promovare prin Facebook & Instagram Ads

Trei sesiuni care vor avea loc pe parcursul a trei săptămâni consecutive în luna iulie- august.

Formula de promovare prin Google & YouTube Ads

Cum să implementezi reclame pe Google & YouTube

Formula de promovare prin Google & YouTube Ads

Prețuri

Modulul complet

Prețul include participarea la toate workshop-urile din modul, în format online, pe Zoom. Fiecare sesiune va dura 3 ore.

Ai nevoie de mai multe detalii?

Vrei să știi dacă ți se potrivește acest modul? Un consultant Formula4 îți va recomanda cursurile potrivite pentru evoluția ta în carieră.

Fii parte din comunitatea Club4!

Beneficiezi de prețuri preferențiale, poți participa la întâlnirile lunare și ai acces la informații și instrumente conexe.

Companii care au participat la training-urile Formula4