Modulul de Strategie de marketing online constă într-un set de 3 cursuri, primul de strategie de conținut pe rețelele sociale, al doilea de strategie de media prin Facebook Ads și cel de-al treilea de strategie de media pe Google AdWords. Acest modul trasează setul de competențe necesare transpunerii viziunii și misiunii companiei sau a brand-ului în direcții strategice concrete de marketing online, care să corespundă obiectivelor generale de creștere a business-ului.

Pentru cine este potrivit

Modulul de strategie include informații necesare specialiștilor de marketing sau de marketing online din companii de top și agenții care vor să înțeleagă scopul și utilitatea fiecărui canal de promovare pentru a-l plasa corect în strategia de creștere, precum și antreprenorilor care se implică activ în creșterea business-ului prin digital marketing.

Cursuri online

Social Media

Strategie de conținut în Social Media

Cum să creezi strategia de conținut pentru rețelele sociale. Facebook, Instagram, YouTube, TikTok si LinkedIn

Strategie de Facebook Ads

Cum să creezi strategia pentru campaniile de Facebook și Instagram Ads

Formula de Strategie de Facebook Ads
 Google Ads

Strategie de Google Ads

Cum să creezi strategia de promovare a brandului prin Google Search Ads, Google Display Ads și pe Youtube

Sesiune practică de integrare

Participanții la toate cele 3 cursuri beneficiază de o sesiune bonus online în care pot construi o strategie completă de marketing digital, pe toate canalele menționate, pentru care vor primi feedback de la ceilalți participanți și de la trainer

Formula de Strategie de Facebook Ads

Trainer: Ciprian Susanu

Ciprian Susanu este consultantul în digital marketing cu expertiză în strategie online și de business dobandită prin implementarea proiectelor de succes dezvoltate atât alături de echipele pe care le-a îndrumat, pentru multiple categorii de brand-uri și clienți, cât și din poziția de antreprenor cu Dare Digital, agenția independentă de marketing digital integrat.

Cu peste 15 ani de experiență, Ciprian a participat activ la dezvoltarea industriei de digital din România și are o înțelegere holistică a marketing-ului online, atât din perspectivă strategică cât și din perspectiva canalelor de comunicare și a instrumentelor și tacticilor necesare profesioniștilor din domeniu.

Prețuri

Modulul complet

Prețul include participarea la toate cele trei cursuri din modul.

Ai nevoie de mai multe detalii?

Vrei să știi dacă ți se potrivește acest modul? Un consultant Formula4 îți va recomanda cursurile potrivite pentru evoluția ta în carieră.

Ofertă pentru companii

Companiile care doresc să înscrie mai multe persoane beneficiază de un preț promoțional de 2+1 pentru taxa de participare la Modulul de Strategie de Marketing Online

Companii care au participat la training-urile Formula4