E ușor să te pierzi în lumea dinamică, mereu schimbătoare a marketing-ului online.

Ce poți face cu adevărat ca să te regăsești în preferințele consumatorilor cu brand-ul tău?
Mai mult, ce poți face să-i ții atenți la mesajele tale mai mult de două secunde?

Este oare vorba despre reach sau despre engagement?
Despre campanii de Facebook sau de Google Ads? Sau despre dimensiunea comunității?

Vezi tu, trebuie să privești marketing-ul online ca pe o călătorie. Fiecare lecție trebuie privită ca o descoperire, ca o învățătură. Fiecare zi trebuie să facă loc unui insight nou. În călătoria asta ai nevoie de pași siguri, care funcționează pentru tine și pentru business-ul tău.

Formula4, by Ciprian Susanu, singura școală de marketing online cu o formulă de know-how unică

Descoperă Formula4, by Ciprian Susanu, singura școală de marketing online cu o formulă de know-how unică.

O soluție proiectată în 4 module care, parcurse integral în decurs de un an, îți oferă expertiză ca specialist de marketing online.

Formula4 reprezintă un model de cursuri complete care transmite atât viziune, cât și expertiză, dar și instrumentele necesare implementării. Parcurgând toate cele 4 module poți învăța, într-un mod aplicat, toate aspectele unui marketing online comprehenisv, care să facă diferența în activitatea ta profesională.

Cele 4 module din Formula4 reprezintă calea spre excelență și parcursul firesc al oricărei activități online de orice dimensiune sau amploare, al oricărui specialist care își dorește să progreseze. Oferind un ciclu complex de know – how, Formula4 pornește de la definirea strategiei, construcția acesteia și continuă cu promovarea online a business-urilor și optimizarea reclamelor, cu scopul clar de a obține creștere sustenabilă atât pentru brand-uri cât și pentru specialiști.

Formula4 este construită pe valorile fondatorului și reprezintă un program complet de training-uri avansate care propun o formulă specializată de cunoștințe aplicabile, grupate în module.

Ciprian Susanu este consultantul în digital marketing cu expertiză în strategie online și de business dobandită prin implementarea proiectelor de succes dezvoltate atât alături de echipele pe care le-a îndrumat, pentru multiple categorii de brand-uri și clienți, cât și din poziția de antreprenor cu Dare Digital, agenția independentă de marketing digital integrat.

Cu peste 17 ani de experiență, Ciprian a participat activ la dezvoltarea industriei de digital din România și are o înțelegere holistică a marketing-ului online, atât din perspectivă strategică, precum și din perspectiva canalelor de comunicare și a instrumentelor și tacticilor necesare profesioniștilor din domeniu. El activează și ca membru în Consiliul Director al IAB România, începând cu luna martie 2022.

Prin transfer de expertiză, viziune de ansamblu și abilități practice, Ciprian Susanu contribuie ca mentor și consultant la maturizarea pieței, formând, pe parcursul carierei sale, generații de experți în marketing online și susține companii și brand-uri în dezvoltarea și implementarea strategiilor de creștere în digital marketing.

Companii care au participat la training-urile Formula4