Training-ul de Strategie de Marketing Online constă într-un set de 3 cursuri, primul de strategie pe rețelele sociale, al doilea de strategie de media prin Facebook Ads și cel de-al treilea de strategie de media pe Google AdWords. Acest modul trasează setul de competențe necesare transpunerii viziunii și misiunii companiei sau a brand-ului în direcții strategice concrete de marketing online, care să corespundă obiectivelor generale de creștere a business-ului.

Pentru cine este potrivit

Modulul de strategie include informații necesare specialiștilor de marketing sau de marketing online din companii de top și agenții care vor să înțeleagă scopul și utilitatea fiecărui canal de promovare pentru a-l plasa corect în strategia de creștere, precum și antreprenorilor care se implică activ în creșterea business-ului prin digital marketing.

Cursuri din modul

Formula de Strategie în Social Media

Formula de Strategie în Social Media

Cum să creezi strategia de conținut pentru rețelele sociale

Formula de Strategie de Facebook Ads

Cum să creezi strategia pentru campaniile de Facebook Ads

Formula de Strategie de Facebook Ads
Formula de Strategie în Google Ads

Formula de Strategie în Google Ads

Cum să dezvolți strategia de promovare a business-ului prin Google Ads

Prețuri

Modulul complet

Prețul include participarea la toate cele trei cursuri din modul.

Ai nevoie de mai multe detalii?

Vrei să știi dacă ți se potrivește acest modul? Un consultant Formula4 îți va recomanda cursurile potrivite pentru evoluția ta în carieră.

Fii parte din comunitatea Club4!

Beneficiezi de prețuri preferențiale, poți participa la întâlnirile lunare și ai acces la informații și instrumente conexe.

Companii care au participat la training-urile Formula4