Modulul de Strategie de Marketing Online constă într-un set de 3 cursuri, primul de strategie pe canale sociale, al doilea de strategie de reclame pe Facebook & Instagram Ads, al treilea fiind de strategie de promovare de reclame Google & YouTube. 

Modulul dezvoltă competențele strategice pentru a dezvolta planul de promovare online al companiei sau brand-ului care să seteze premisele corecte pentru atingerea obiectivelor de business prin comunicare sau campanii digitale. 

Pentru cine este potrivit

Modulul de strategie include informații necesare managerilor de marketing sau marketing online din companii sau agenții și specialiștilor de digital sau comunicare și PR care își doresc să înțeleagă scopul și instrumentele de promovare pentru fiecare canal, pentru a-l plasa corect în strategia de business. 

Cursuri din modul

Formula de Strategie în Social Media

Formula de Strategie în Social Media

Cum să creezi strategia de conținut pentru canalele sociale Facebook, Instagram, Youtube, TikTok, Pinterest & LinkedIn

Formula de Strategie de Facebook Ads

Cum să creezi strategia de promovare a brandului prin Facebook și Instagram Ads

Formula de Strategie de Facebook Ads
Formula de Strategie în Google Ads

Formula de Strategie în Google Ads

Cum să creezi strategia de promovare a brandului prin Google Search Ads, Google Display Ads și pe Youtube

Prețuri

Modulul complet

Prețul include participarea la toate cele trei cursuri din modul.

Ai nevoie de mai multe detalii?

Vrei să știi dacă ți se potrivește acest modul? Un consultant Formula4 îți va recomanda cursurile potrivite pentru evoluția ta în carieră.

Fii parte din comunitatea Club4!

Beneficiezi de prețuri preferențiale, poți participa la întâlnirile lunare și ai acces la informații și instrumente conexe.

Modulul de Strategie continuă cu o Serie completă de 13 cursuri de implementare, în cadrul cărora poți pune în practică informațiile acumulate.

Săptămână de săptămână, alături de colegii de grupă, înveți marketing digital într-un mod foarte aplicat, cu o echipă de profesioniști care te asistă, cu teme de lucru pentru acasă și feedback permanent.

Vino alături de colegii din compania la care lucrezi și ai un discount de volum: la două persoane înscrise, cea de-a treia poate participa la jumătate din preț!

Ai 50% din discount pentru modulul complet de strategie dacă ești student și ai până în 24 de ani sau dacă, în urma pandemiei, ai fost nevoit să schimbi industria în care lucrezi (reconversie profesională). *Acest discount nu se cumulează cu alte reduceri.

Companii care au participat la training-urile Formula4