Oferte

9 zile de training intensiv

Formula4 cumulează 36 de module și 72 de ore de training susținute de Ciprian Susanu, consultantul de marketing online cu peste 14 ani de experiență în industrie. Aceste cursuri facilitează transmiterea de informații complete care să susțină dezvoltarea de strategii relevante în online, urmate de tactici eficiente derivate din obiectivele brand-ului.Tips & tricks-urile validate, specifice pieței digitale locale, te vor ajuta și ele să generezi rezultate concrete.


Te dezvolți ca expert în marketing online

Prin parcurgerea training-urilor Formula4 dobândești viziune de ansamblu asupra marketingului online, expertiză și competențe care să te susțină în procesul tău de dezvoltare profesională. Informațiile prezentare în cursurile Formula4 te formează ca specialist într-un domeniu dinamic și tot mai des căutat pe piața forței de muncă din România și internaționale.


Devii colegul cu autoritate în domeniu

După participarea la training-urile Formula4 iti vei consolida rolul de membru important al echipei tale, iar colegii te vor considera un punct de reper și un specialist de încredere care poate aduce plus-valoare activităților de marketing online desfășurate de către companie. Vei deveni astfel un membru important al echipei tale și te vei implica în mod activ în dezvoltarea și implementarea campaniilor și a activităților digitale, susținând în mod direct creșterea companiei.

Formula4 - The Journey to an Expert You Formula4 - The Journey to an Expert You

Te poți înscrie la training-urile Formula4 mai jos și poți beneficia de oferta „Early Bird” disponibilă până pe data de 10 februarie. Dacă îți dorești să te specializezi doar în anumite segmente, consultanții Formula4 te pot ajuta să alegi modulele și cursurile care ți se potrivesc. Poți contacta echipa noastră aici.

Early Bird

2.100€

9 training-uri full-day

Prezentări de curs în format digital

Membership Club4 inclus

Devii expert în 3 luni

valabil până pe 10 februarie 2019

ÎNSCRIE-TE

Smart Bird

2.300€

9 training-uri full-day

Prezentări de curs în format digital

Membership Club4 inclus

Devii expert în 3 luni

valabil până la 10 martie 2019

ÎNSCRIE-TE

Full Price

2.500€

9 training-uri full-day

Prezentări de curs în format digital

Membership Club4 inclus

Devii expert în +6 luni

 

ÎNSCRIE-TE

FORMULA4 ÎN 2018

2 serii complete formula4

  • 21 de traininguri
  • Peste 70 de cursanți Formula4 în 2018 dintre care 10 participanți la serii complete
  • 80 de membri în Club4
  • Subiecte dezbătute Research de marketing online, GDPR, Mobile Marketing, Influencers, Ecommerce Best Practices, User Experience, Digital Marketing Trends

Companii care au participat la training-urile Formula4