Următoarea
ediție:
Iun 27

Descriere

Workshop-ul de Strategie în Marketing Online este un training intensiv ce se desfășoară pe parcursul a trei zile și trasează competențele necesare transpunerii obiectivelor de business în direcții strategice de marketing online într-un mod corect. Astfel participanții realizează o strategie eficientă de marketing online pentru compania sau domeniul în care activează.

Pentru cine este potrivit

Cursul este susținut de Ciprian Susanu, fondatorul Formula4, antreprenor și consultant în marketing online, cu o expertiză de peste 14 ani în domeniu, timp în care a coordonat peste 300 de proiecte online a peste 100 de branduri locale și internaționale. Totodată, în ultimii 3 ani, Ciprian a participat ca speaker la cele mai importante evenimente de digital marketing și a susținut training-uri în acest domeniu în mai multe orașe mari din țară.

Abilități dobândite

Ce înveți?

În cadrul acestui curs intensiv, vei înțelege la nivel teoretic elementele și etapele dezvoltării unei strategii de marketing online și vei aplica practic acest know-how, în timpul cursului, pentru realizarea unei strategii ce susținere obiectivele de creștere ale companiei pentru care lucrezi.

AGENDA

Prețuri

Workshop intensiv

workshop intensiv


Ai nevoie de mai multe detalii?

Vrei să știi dacă ți se potrivește acest modul? Un consultant Formula4 îți va recomanda cursurile potrivite pentru evoluția ta în carieră.

Fii parte din comunitatea Club4!

Beneficiezi de prețuri preferențiale, poți participa la întâlnirile lunare și ai acces la informații și instrumente conexe.

Dobândești insight-uri valoroase cu privire la comportamentul online al consumatorilor din industria în care activezi